Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 31404

Ingredience

250 g Houby nakládané
125 ml Hovězí vývar základní
10 g Jalovec
800 g Kančí maso
2 polévková lžíce Máslo čerstvé
10 g Nové koření celé
6 polévková lžíce Olej olivový
60 g Petržel - nať
4 cl Slivovice
5 polévková lžíce Smetana 16% (pochoutková)
5 g Sůl
500 ml Víno červené
4 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

30% Kalorie 597 kcal
Kilojoule 2 497kJ
4% Sacharidy 14 g
35% Tuky 27 g
42% Sodík 845 mg
83% Bílkoviny 47 g

Divočák na houbách postup přípravy receptu:

1

Jalovec a nové koření v hmoždíři podrtíme. Petržel jemně nasekáme. Promícháme s olejem a kořením. Česnek oloupeme, prolisujeme a rovněž zamícháme do směsi. Osolíme.

2

Maso opereme, osušíme a potřeme okořeněným olejem. Pokapeme slivovicí.

3

Na pánvi rozehřejeme přepuštěné máslo a plátky masa v něm opékáme přibližně 8 minut, přitom stále potíráme marinádou.

4

Podlijeme vínem a vývarem a dalších 10 minut necháme táhnout.

5

Houby necháme okapat a přidáme k masu. Vyjmeme maso, do výpeku zamícháme smetanu.

6

Upravíme na talíře a podáváme se širokými nudlemi.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept