Recept

Italská sváteční polévka

  • Itálie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 35 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 31409

Ingredience

1 ks Bobkový list
60 g Celer řapíkatý
250 g Cibule
400 g Kuřecí prsa
200 g Mrkev kořen
3 polévková lžíce Máslo čerstvé
3 polévková lžíce Olej olivový
5 g Pepř černý mletý
60 g Petržel kořen
400 g Salám Boloňský
5 g Sůl
400 g Vepřová kýta
5 stroužek Česnek
1 l Vývar z hovězích kostí

Nutriční hodnoty jedné porce

47% Kalorie 922 kcal
Kilojoule 3 857kJ
6% Sacharidy 22 g
240% Tuky 180 g
134% Sodík 3 g
112% Bílkoviny 63 g

Italská sváteční polévka postup přípravy receptu:

1

Maso a salám nakrájíme na tenké plátky. Olej a máslo rozpálíme v pánvi a osmažíme plátky masa asi 6 minut. Osolíme a opepříme.

2

Cibuli a česnek oloupeme, jemně posekáme a přidáme k masu.

3

Kořenovou petržel a mrkev očistíme a nakrájíme na plátky. Řapíkatý celer nakrájíme na kousky. Zeleninu přidáme k masu, všechno okořeníme bobkovým listem a novým kořením. Podlijeme vývarem, necháme táhnout 15 minut.

4

Upravíme na talíře a podáváme s chlebem ciabatta.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept