Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 45 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 31413

Ingredience

10 g Bazalka
150 ml Hovězí vývar základní
400 g Kachní prsa
4 polévková lžíce Máslo čerstvé
5 g Pepř černý mletý
3 polévková lžíce Protlak rajčatový
150 g Smetana zakysaná 15%
5 g Sůl
200 ml Víno Marsala
350 g Špagety

Nutriční hodnoty jedné porce

36% Kalorie 718 kcal
Kilojoule 3 004kJ
21% Sacharidy 75 g
37% Tuky 27 g
32% Sodík 642 mg
59% Bílkoviny 33 g

Kachna se špagetami postup přípravy receptu:

1

Máslo rozehřejeme a prsíčka v něm z obou stran osmažíme. Pekáč vymažeme máslem, vložíme do něj prsíčka kůží nahoru.

2

Špagety uvaříme podle návodu. Bazalku natrháme a nasypeme na maso.

3

Smícháme vývar, rajčatový protlak, zakysanou smetanou a marsalu. Směsí podlijeme pečeni a všechno asi 15 minut dopečeme v troubě. Slijeme špagety a rozdělíme je na talíře. Maso nakrájíme na plátky a položíme přes špagety.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept