Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 25 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (19%)
ID receptu: 31416
Kategorie: Maso

Ingredience

4 polévková lžíce Máslo čerstvé
15 g Mouka pšeničná hladká
10 g Oregano čerstvé
5 g Pepř černý mletý
1200 g Perlička prsa
100 g Strouhanka
5 g Sůl
40 g Šunka uzená
80 g Sýr ovčí tvrdý - Pecorino
40 g Sýr Ricotta
2 ks Vejce slepičí
250 ml Víno bílé
250 ml Vývar drůbeží
250 g Žampiony - sterilované

Nutriční hodnoty jedné porce

44% Kalorie 867 kcal
Kilojoule 3 628kJ
6% Sacharidy 22 g
52% Tuky 39 g
69% Sodík 1 g
139% Bílkoviny 78 g

Plněná perlička postup přípravy receptu:

1

Do prsíček uděláme kapsu, důkladně je osolíme a opepříme.

2

Kapsu naplníme šunkou a sýrem. Oregano opereme, osušíme, lístky otrháme a vložíme do masových kapes. Všechno sepneme párátky.

3

Poprášíme moukou. Vejce našleháme a maso v něm pečlivě obalíme. Potom obalíme ještě ve strouhance. Rozpustíme máslo a maso v něm z obou stran asi 8 minut orestujeme. Pak je vyjmeme a odstavíme do tepla.

4

Výpek povaříme s drůbežím vývarem a bílým vínem. Žampiony necháme okapat a přidáme do výpeku. Společně ochutíme solí a pepřem.

5

Přimícháme do směsi ricottu, maso se šťávou upravíme na talíře. Podáváme s míchaným salátem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept