Pórková náplň do pirohů se sýrem - cítíte tu vůni? Zkuste si uvařit chuťovku podle receptu s fotkami. Za 20 minut podáváme. Máte hlad? Jdeme na to!
- Sdílet na Facebook
-
Sdílet na Pinterest
- Uložit si recept
- Poslat e-mailem
- Tisknout
- /
- /
- Pórková náplň do pirohů se sýrem
Celkový čas: | 20 minut |
---|---|
Doba přípravy: | 15 minut |
Doba vaření: | 5 minut |
Autor: | brazda |
---|---|
Hodnost: | Jen se vezu (87%) |
ID receptu: | 31418 |
Ingredience
200 g | Eidam jemné plátky 45% |
1 polévková lžíce | Olej rostlinný |
1 špetka | Paprika mletá pálivá |
1 kávová lžička | Paprika mletá sladká |
250 g | Pórek |
1 špetka | Sůl |
2 polévková lžíce | Voda pitná |
Nutriční hodnoty jedné porce
Uhlovodany | 7g |
---|---|
Cholesterol | 0,0mg |
Draslík | 95,6mg |
Vláknina | 2g |
Vitamín A | 0,0mg |
Vitamín B6 | 0,1mg |
Vitamín B12 | 0,0mg |
Vitamín C | 6,2mg |
Vitamín E | 0,6mg |
Vápník | 0,0mg |
Železo | 1,1mg |
Hodnoty jsou vztaženy na jednu porci. DDD (doporučená denní dávka) je založena na průměrných hodnotách pro dospělého člověka o váze 70kg z vyhlášky č. 225/2008 Sb.
Suroviny Olej rostlinný, Paprika mletá sladká, Sůl, Voda pitná mají zadané všechny známé hodnoty.
Suroviny Eidam jemné plátky 45%, Paprika mletá pálivá, Pórek mají zadané pouze základní hodnoty. Výpočty nutriční tabulky, nemusí souhlasit se skutečností.
Pórková náplň do pirohů se sýrem postup přípravy receptu:
1 | Pórek překrojíme a poté nakrájíme na tenké plátky, v rendlíku na oleji osmažíme a s vodou dusíme. Poté vložíme do mísy, necháme zchladnout, přisypeme sladkou i pálivou papriku, sůl a nastrouhaný sýr. |