Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 45 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (75%)
ID receptu: 31419
Kategorie: Maso

Ingredience

40 g Bylinky čerstvé - svazek
2 stroužek Česnek
100 g Cibule
3 polévková lžíce Citronová šťáva
3 g Hřebíček
10 g Jalovec
7 polévková lžíce Máslo bylinkové
4 polévková lžíce Máslo čerstvé
3 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká T 650
3 g Nové koření celé
250 ml Omáčka k masu bylinková
3 g Paprika mletá sladká
5 g Pepř černý mletý
1 kávová lžička Rozmarýn čerstvý
1 kg Srnčí maso
5 g Sůl
2 ks Vejce slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

46% Kalorie 915 kcal
Kilojoule 3 827kJ
5% Sacharidy 17 g
91% Tuky 68 g
34% Sodík 674 mg
110% Bílkoviny 62 g

Kuličky z divočiny postup přípravy receptu:

1

Cibuli a česnek oloupeme a nakrájíme. Maso, cibuli a česnek pomeleme mlýnkem na maso.

2

Smícháme dohromady vajíčka, rozmarýn a citronovou šťávu. Ochutíme solí, pepřem, novým kořením, paprikou, mletým hřebíčkem a jalovcem. Zapracujeme také mouku. Z hmoty tvarujeme kuličky.

3

Rozehřejeme přepuštěné máslo a kuličky v něm ze všech stran asi 10 minut smažíme.

4

Divoké bylinky opereme, osušíme, jemně posekáme, promícháme s bylinkovým máslem a bylinkovou omáčku. Dochutíme solí, pepřem a mletou sladkou paprikou. Kuličky podáváme s bylinkovou omáčkou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept