Náplň s drůbežími játry - cítíte tu vůni? Zkuste si uvařit chuťovku podle receptu s fotkami. Za 25 minut podáváme. Máte hlad? Jdeme na to!
- Sdílet na Facebook
-
Sdílet na Pinterest
- Uložit si recept
- Poslat e-mailem
- Tisknout
- /
- /
- Náplň s drůbežími játry
Celkový čas: | 25 minut |
---|---|
Doba přípravy: | 10 minut |
Doba vaření: | 15 minut |
Autor: | kuba |
---|---|
Hodnost: | Rozkoukávám se (21%) |
ID receptu: | 31431 |
Ingredience
1 ks | Cibule |
350 g | Játra drůbeží |
1 polévková lžíce | Kečup |
1 špetka | Kmín mletý |
2 polévková lžíce | Olej rostlinný |
1 špetka | Pepř černý mletý |
2 špetka | Sůl |
Nutriční hodnoty jedné porce
8% Kalorie 164 kcal
Kilojoule 688kJ
2% Sacharidy 7 g
10% Tuky 7 g
12% Sodík 241 mg
30% Bílkoviny 17 g
Uhlovodany | 6g |
---|---|
Cholesterol | 0,0mg |
Draslík | 247,7mg |
Vláknina | 994,8mg |
Vitamín A | 0,0mg |
Vitamín B6 | 0,7mg |
Vitamín B12 | 0,0mg |
Vitamín C | 5,8mg |
Vitamín E | 0,3mg |
Vápník | 0,0mg |
Železo | 27,1mg |
Hodnoty jsou vztaženy na jednu porci. DDD (doporučená denní dávka) je založena na průměrných hodnotách pro dospělého člověka o váze 70kg z vyhlášky č. 225/2008 Sb.
Suroviny Cibule, Olej rostlinný, Sůl mají zadané všechny známé hodnoty.
Suroviny Játra drůbeží, Kečup, Kmín mletý, Pepř černý mletý mají zadané pouze základní hodnoty. Výpočty nutriční tabulky, nemusí souhlasit se skutečností.
Náplň s drůbežími játry postup přípravy receptu:
1 | Na oleji zpěníme drobně nakrájenou cibuli, přimícháme očištěná a na drobné kostičky nakrájená játra, ochutíme mletým kmínem, pepřem a smažíme. Když jsou játra měkká, přimícháme kečup, sůl a vydusíme. |