Jednoduchý recept

Silvestrovský vepřový ovar

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 110 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 100 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 31443
Kategorie: Hlavní chod

Ingredience

300 g Celer bulvový
1 ks Cibule
200 g Mrkev kořen
2 ks Nové koření celé
5 ks Pepř černý celý
200 g Petržel kořen
1 kávová lžička Sůl
500 g Vepřová kýta
500 g Vepřová plec
4 ks Vepřový jazyk
2 l Voda pitná
3 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

64% Kalorie 1,270 kcal
Kilojoule 5 315kJ
8% Sacharidy 30 g
220% Tuky 165 g
34% Sodík 686 mg
159% Bílkoviny 90 g

Silvestrovský vepřový ovar postup přípravy receptu:

1

Maso opláchneme horkou vodou, vložíme do hrnce s vařící vodou, osolíme, přidáme koření, přivedeme k varu, var zmírníme a pod poklicí vaříme. Po půl hodině přidáme očištěnou zeleninu, oloupanou cibuli a česnek.

2

Když je maso měkké, vyjmeme jej z vývaru (ten použijeme na polévku), maso necháme vychladnout, poté naporcujeme, vložíme do kastrolu s částí přecezeného vývaru, v němž ovar ohřejeme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

 
birkin1969@gmail.com
Silvestrovský vepřový ovar
Blééééééé,ovar?Panáček si zřejmě plete ovar se sulcem,ale ani do toho bych vařenou plec nedal.Zabíjačka je pro něj asi Španělská vesnicesick

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept