Jednoduchý recept

Silvestrovský vepřový ovar

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 110 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 100 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 31443

Ingredience

300 g Celer bulvový
1 ks Cibule
200 g Mrkev kořen
2 ks Nové koření celé
5 ks Pepř černý celý
200 g Petržel kořen
1 kávová lžička Sůl
500 g Vepřová kýta
500 g Vepřová plec
4 ks Vepřový jazyk
2 l Voda pitná
3 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

64% Kalorie 1,270 kcal
Kilojoule 5 315kJ
8% Sacharidy 30 g
220% Tuky 165 g
34% Sodík 686 mg
159% Bílkoviny 90 g

Silvestrovský vepřový ovar postup přípravy receptu:

1

Maso opláchneme horkou vodou, vložíme do hrnce s vařící vodou, osolíme, přidáme koření, přivedeme k varu, var zmírníme a pod poklicí vaříme. Po půl hodině přidáme očištěnou zeleninu, oloupanou cibuli a česnek.

2

Když je maso měkké, vyjmeme jej z vývaru (ten použijeme na polévku), maso necháme vychladnout, poté naporcujeme, vložíme do kastrolu s částí přecezeného vývaru, v němž ovar ohřejeme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept