Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 35 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (18%)
ID receptu: 31447

Ingredience

600 g Cibule
3 g Hřebíček
10 g Jíška instantní
5 g Kardamom
5 g Nové koření celé
3 polévková lžíce Ocet vinný
5 g Pepř černý mletý
5 g Sůl
20 g Tymián čerstvý
250 ml Víno bílé
500 ml Vývar rybí
150 g Zelenina kořenová
1200 g Úhoř říční
8 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

37% Kalorie 723 kcal
Kilojoule 3 023kJ
7% Sacharidy 27 g
65% Tuky 49 g
45% Sodík 897 mg
64% Bílkoviny 36 g

Úhoř ve vývaru postup přípravy receptu:

1

Kořenovou zeleninu do očistíme, opereme a nadrobno nakrájíme. Rybí vývar s bílým vínem dáme vařit, přidáme nadrobno nakrájenou cibuli, drcený česnek, zeleninu a koření. Osolíme a přidáme ocet a tymián.

2

Úhoře očistíme, vyfiletujeme a přidáme do hrnce. Společně necháme táhnout přibližně 10 minut.

3

Nakonec všechno dochutíme mletým kardamomem a hřebíčkem.

4

Pokrm zahustíme jíškou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept