Recept

Svíčkové medailonky na šampaňském

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 95 minut
Doba přípravy: 75 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (42%)
ID receptu: 31448
Kategorie: Maso

Ingredience

80 g Mandle
2 polévková lžíce Máslo čerstvé
3 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká
3 polévková lžíce Olej slunečnicový
2 špetka Pepř bílý
2 špetka Sůl
600 g Vepřová panenka
200 ml Víno šumivé (sekt)

Nutriční hodnoty jedné porce

24% Kalorie 475 kcal
Kilojoule 1 989kJ
4% Sacharidy 14 g
38% Tuky 28 g
24% Sodík 475 mg
63% Bílkoviny 36 g

Svíčkové medailonky na šampaňském postup přípravy receptu:

1

Z masa nakrájíme osm plátků, rukou naklepeme, dáme do mísy, zalijeme šampaňským a pod fólií necháme za občasného obrácení hodinu marinovat.

2

V mezičase spaříme a oloupeme mandle, necháme je oschnout a na plechu je v troubě opražíme na lžíci oleje.

3

Po hodině plátky vyjmeme, osušíme, osolíme, opepříme, obalíme v mouce a z obou stran opečeme na másle s dvěma lžícemi oleje.

4

Medailonky podáváme posypané praženými mandlemi.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept