Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 25 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (18%)
ID receptu: 31453

Ingredience

6 krajíc Chléb toastový
4 polévková lžíce Citronová šťáva
400 g Fenykl sladký - hlíza
2 polévková lžíce Máslo bylinkové
4 polévková lžíce Máslo čerstvé
3 polévková lžíce Oříšky piniové
5 g Pepř černý mletý
900 g Pstruh
50 g Smrže sušené
5 g Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

46% Kalorie 900 kcal
Kilojoule 3 764kJ
15% Sacharidy 53 g
65% Tuky 49 g
54% Sodík 1 g
111% Bílkoviny 62 g

Pstruh se smrži postup přípravy receptu:

1

Fenyklové hlízy očistíme, opereme a nakrájíme na plátky a posekáme. Smrže namočíme do vody asi na 10 minut, potom je nakrájíme na malé plátky.

2

Pokapeme 2 lžícemi citronové šťávy. Pstruhy omyjeme, osušíme, pokapeme zbytkem citronu, osolíme a opepříme.

3

Předehřejeme troubu na 180 °C. Nať vložíme do břišní dutiny pstruhů.

4

Zahřejeme máslo a opékáme v něm pstruhy přibližně 7 minut. Nakonec ryby uložíme do máslem vymazaného ohnivzdorného pekáče.

5

Na pstruhy rozdělíme smrže a fenykl, toastový chléb nakrájíme

6

na kostky a všechno posypeme piniovými oříšky.

7

Poklademe vločkami bylinkového másla a společně pečeme asi 10 minut.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept