Jednoduchý recept

Bylinková nádivka do pita chleba

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (32%)
ID receptu: 31460

Ingredience

400 g Brambory
1 ks Chilli paprička
4 plátek Chléb Pita
2 ks Cibulka jarní
1 polévková lžíce Citronová šťáva
0,5 polévková lžíce Kerblík
0,5 kávová lžička Kmín drcený
1 kávová lžička Koriandr mletý
0,5 polévková lžíce Koriandr čerstvý
1 polévková lžíce Máta
1,5 kávová lžička Sůl
1 l Voda pitná
1 kávová lžička Zázvor mletý

Nutriční hodnoty jedné porce

4% Kalorie 77 kcal
Kilojoule 323kJ
5% Sacharidy 16 g
1% Tuky 0 g
16% Sodík 322 mg
6% Bílkoviny 3 g

Bylinková nádivka do pita chleba postup přípravy receptu:

1

Omyté brambory oloupeme, nakrájíme na kostky a uvaříme doměkka v osolené vodě s kmínem. Uvařené scedíme a rozmačkáme téměř na kaši. Jarní cibulku omyjeme a pokrájíme na tenká kolečka. Jednu malou chilli papričku omyjeme, rozkrojíme, zbavíme semínek a nasekáme nadrobno. Mátu, koriandr a kerblík omyjeme a drobně pokrájíme.

2

Všechny bylinky s cibulkou a chilli přidáme k bramborům, přidáme citronovou šťávu, zázvor, mletý koriandr a vše dobře promícháme.

3

Zakoupený pita chleba ohřejeme v troubě nebo v grilu a naplníme bylinkovou nádivkou.

4

Pokrm podáváme teplý.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept