Recept

Nádivka z drůbežích jater

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 20 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (84%)
ID receptu: 31463

Ingredience

150 g Játra drůbeží
400 ml Mléko plnotučné
80 g Máslo čerstvé
1 polévková lžíce Petržel - nať
100 g Strouhanka
2 špetka Sůl
3 ks Vejce slepičí
350 g Veka

Nutriční hodnoty jedné porce

33% Kalorie 642 kcal
Kilojoule 2 685kJ
20% Sacharidy 72 g
37% Tuky 28 g
20% Sodík 400 mg
45% Bílkoviny 25 g

Nádivka z drůbežích jater postup přípravy receptu:

1

Veku nakrájíme na tenké plátky, přelijeme je mlékem a necháme vsáknout.

2

Změklé máslo v míse utřeme se solí a žloutky, přidáme namočenou veku, očištěná a umletá drůbeží játra, strouhanku, drobně usekanou petrželovou nať a dobře promícháme. Nakonec vmícháme pevný sníh z bílků.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept