Nádivka masová - cítíte tu vůni? Zkuste si uvařit chuťovku podle receptu s fotkami. Za 20 minut podáváme. Máte hlad? Jdeme na to!
- Sdílet na Facebook
-
Sdílet na Pinterest
- Uložit si recept
- Poslat e-mailem
- Tisknout
- /
- /
- Nádivka masová
Celkový čas: | 20 minut |
---|---|
Doba přípravy: | 20 minut |
Doba vaření: | 0 minut |
Autor: | Haas |
---|---|
Hodnost: | Rozkoukávám se (42%) |
ID receptu: | 31464 |
Kategorie: | Náplně |
Ingredience
5 polévková lžíce | Dolin - Vermouth |
1 špetka | Majoránka |
2 polévková lžíce | Mouka pšeničná hladká |
1 špetka | Pepř bílý |
100 g | Strouhanka |
0,5 kávová lžička | Sůl |
2 ks | Vejce slepičí |
500 g | Vepřová plec |
1 špetka | Zázvor mletý |
Nutriční hodnoty jedné porce
23% Kalorie 453 kcal
Kilojoule 1 894kJ
5% Sacharidy 17 g
39% Tuky 29 g
20% Sodík 394 mg
48% Bílkoviny 27 g
Uhlovodany | 13g |
---|---|
Cholesterol | 211,4mg |
Draslík | 432,5mg |
Vláknina | 1g |
Vitamín A | 0,0mg |
Vitamín B6 | 0,6mg |
Vitamín B12 | 0,0mg |
Vitamín C | 0,9mg |
Vitamín E | 0,4mg |
Vápník | 0,0mg |
Železo | 2,8mg |
Hodnoty jsou vztaženy na jednu porci. DDD (doporučená denní dávka) je založena na průměrných hodnotách pro dospělého člověka o váze 70kg z vyhlášky č. 225/2008 Sb.
Suroviny Majoránka, Pepř bílý, Strouhanka, Sůl, Vejce slepičí, Vepřová plec, Zázvor mletý mají zadané všechny známé hodnoty.
Suroviny Dolin - Vermouth, Mouka pšeničná hladká mají zadané pouze základní hodnoty. Výpočty nutriční tabulky, nemusí souhlasit se skutečností.
Nádivka masová postup přípravy receptu:
1 | Syrové plecko jemně umeleme, přidáme rozšlehaná vejce, strouhanku s moukou a kořením. Přilijeme vermut, osolíme a dobře promícháme. |