Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 31470

Ingredience

10 g Bazalka
100 g Cibulka jarní
2 polévková lžíce Citronová šťáva
200 g Fenykl sladký - hlíza
200 g Filety z tresky tmavé
200 g Filé z mořského jazyka
150 g Garnát obecný
100 g Mascarpone
3 polévková lžíce Olej olivový
5 g Pepř černý mletý
5 g Sůl
200 ml Víno bílé
200 ml Vývar rybí
4 stroužek Česnek
1 g Šafrán

Nutriční hodnoty jedné porce

19% Kalorie 367 kcal
Kilojoule 1 535kJ
2% Sacharidy 8 g
23% Tuky 18 g
46% Sodík 928 mg
60% Bílkoviny 34 g

Benátská rybí směs postup přípravy receptu:

1

Stroužky česneku oloupeme a nadrtíme. Fenykl očistíme, opereme a nakrájíme na kousky. Jarní cibulku očistíme, opereme a nakrájíme na plátky.

2

V kastrole rozpálíme olej, v něm podusíme fenykl, jarní cibulku

3

a česnek. Přidáme šafrán. Bazalku opereme, natrháme a rovněž přidáme k fenyklu.

4

Směs podlijeme rybím vývarem a vínem. Rybí plátky omyjeme, osušíme, nakrájíme na kostky, pokapeme citronovou šťávou a přidáme do vývaru. Potom vše necháme asi 20 minut zvolna dusit.

5

Garnáty omyjeme, osušíme a s mascarpone přidáme do vývaru. Okořeníme solí a pepřem a necháme přejít varem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept