Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 25 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (18%)
ID receptu: 31477

Ingredience

10 g Bazalka
3 polévková lžíce Citronová šťáva
800 g Filety z tresky tmavé
4 polévková lžíce Kapary
80 g Máslo bylinkové
3 polévková lžíce Máslo čerstvé
60 ml Olej olivový
200 g Olivy černé
10 g Oregano čerstvé
5 g Pepř černý mletý
5 g Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

32% Kalorie 627 kcal
Kilojoule 2 623kJ
3% Sacharidy 11 g
60% Tuky 45 g
46% Sodík 925 mg
78% Bílkoviny 44 g

Řezy z tresky postup přípravy receptu:

1

Olivy a kapary necháme okapat a potom rozmixujeme.

2

Bylinky opereme, osušíme, jemně nasekáme a s přidáním olivového oleje smísíme s rozmixovanou směsí.

3

Filety omyjeme, osušíme a polijeme citronovou šťávou. Osolíme a opepříme.

4

Rozpálíme máslo a zhruba 6 minut v něm tresku z obou stran opečeme.

5

Všechno společně upravíme na talířích a podáváme s bylinkovým máslem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept