Recept

Pomazánka ze zvěřiny s křenem

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 15 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (37%)
ID receptu: 31480

Ingredience

1 polévková lžíce Hořčice kremžská
1 polévková lžíce Křen
100 g Lučina smetanový sýr
50 g Máslo čerstvé
200 g Srnčí maso pečené
2 špetka Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

13% Kalorie 252 kcal
Kilojoule 1 055kJ
0% Sacharidy 2 g
25% Tuky 19 g
9% Sodík 181 mg
36% Bílkoviny 20 g

Pomazánka ze zvěřiny s křenem postup přípravy receptu:

1

Změklé máslo ušleháme s lučinou, přidáme pečené srnčí maso, které jsme umleli. Přimícháme hořčici, jemně ustrouhaný křen a sůl. Směs dobře promícháme a necháme vychladit.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept