Pomazánka ze zvěřiny s křenem - cítíte tu vůni? Zkuste si uvařit chuťovku podle receptu s fotkami. Za 15 minut podáváme. Máte hlad? Jdeme na to!
- Sdílet na Facebook
-
Sdílet na Pinterest
- Uložit si recept
- Poslat e-mailem
- Tisknout
- /
- /
- Pomazánka ze zvěřiny s křenem
Celkový čas: | 15 minut |
---|---|
Doba přípravy: | 15 minut |
Doba vaření: | 0 minut |
Autor: | Haas |
---|---|
Hodnost: | Rozkoukávám se (42%) |
ID receptu: | 31480 |
Kategorie: | Pomazánky |
Ingredience
1 polévková lžíce | Hořčice kremžská |
1 polévková lžíce | Křen |
100 g | Lučina smetanový sýr |
50 g | Máslo čerstvé |
200 g | Srnčí maso pečené |
2 špetka | Sůl |
Nutriční hodnoty jedné porce
13% Kalorie 252 kcal
Kilojoule 1 055kJ
0% Sacharidy 2 g
25% Tuky 19 g
9% Sodík 181 mg
36% Bílkoviny 20 g
Uhlovodany | 939,6mg |
---|---|
Cholesterol | 15,0mg |
Draslík | 166,0mg |
Vláknina | 176,0mg |
Vitamín A | 0,0mg |
Vitamín B6 | 0,3mg |
Vitamín B12 | 0,0mg |
Vitamín C | 3,9mg |
Vitamín E | 0,1mg |
Vápník | 0,0mg |
Železo | 16,4mg |
Hodnoty jsou vztaženy na jednu porci. DDD (doporučená denní dávka) je založena na průměrných hodnotách pro dospělého člověka o váze 70kg z vyhlášky č. 225/2008 Sb.
Suroviny Křen, Sůl mají zadané všechny známé hodnoty.
Suroviny Hořčice kremžská, Lučina smetanový sýr, Máslo čerstvé, Srnčí maso pečené mají zadané pouze základní hodnoty. Výpočty nutriční tabulky, nemusí souhlasit se skutečností.
Pomazánka ze zvěřiny s křenem postup přípravy receptu:
1 | Změklé máslo ušleháme s lučinou, přidáme pečené srnčí maso, které jsme umleli. Přimícháme hořčici, jemně ustrouhaný křen a sůl. Směs dobře promícháme a necháme vychladit. |