Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 20 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 31481

Ingredience

50 ml Citronová šťáva
300 g Filety z tresky tmavé
300 g Filé z mořského jazyka
10 g Kopr čerstvý
1 polévková lžíce Martini bianco
2 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká T 650
10 g Máslo bylinkové
2 polévková lžíce Máslo čerstvé
2 polévková lžíce Ocet vinný
200 g Okoun - filety
10 ml Omáčka sójová
5 g Pepř černý mletý
300 g Pražma
250 ml Smetana 12% (konzumní)
5 g Sůl
400 ml Víno bílé

Nutriční hodnoty jedné porce

26% Kalorie 514 kcal
Kilojoule 2 150kJ
2% Sacharidy 9 g
25% Tuky 19 g
31% Sodík 612 mg
99% Bílkoviny 56 g

Rybí mísa postup přípravy receptu:

1

Rybí filety omyjeme, osušíme, nakrájíme na kostky, osolíme a pokapeme citronovou šťávou. Vymažeme zapékací misku bylinkovým máslem.

2

Kousky ryb poskládáme na pekáč a podlijeme vínem. Přikryté pečeme v předehřáté troubě na 250°C asi 15 minut.

3

V hrnci rozpustíme máslo a přimícháme do něj mouku. Podlijeme octem a martinim. Smetanu do směsi zašleháme. Okořeníme citronovou šťávou,

4

sojovou omáčkou a pepřem.

5

Kopr opereme, dáme stranou část určenou ke ozdobení a zbytek posekáme přimícháme do smetanové omáčky. Vyjmeme ryby z trouby a rozdělíme na předehřátou mísu. Přelijeme omáčkou a podáváme ozdobené koprem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept