Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 15 minut
Doba přípravy: 5 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (19%)
ID receptu: 31498
Kategorie: Těstoviny, noky, knedlíky

Ingredience

10 g Cukr vanilka
500 ml Džus hroznový
250 g Gnocchi bramborové
3 g Hřebíček
300 g Hroznové víno
3 polévková lžíce Máslo čerstvé
4 cl Ocet malinový
5 g Skořice mletá

Nutriční hodnoty jedné porce

18% Kalorie 348 kcal
Kilojoule 1 457kJ
16% Sacharidy 58 g
17% Tuky 13 g
18% Sodík 360 mg
6% Bílkoviny 3 g

Gnocchi se skořicí postup přípravy receptu:

1

Gnocchi uvaříme ve směsi hroznového džusu s vodou.

2

Hroznové víno opereme, rozpůlíme, vyndáme jadérka.

3

Gnocchi slijeme a necháme okapat. Rozehřejeme máslo a gnocchi v něm orestujeme s hrozny asi 5 minut.

4

Ochutíme vanilkovým cukrem, skořicí, hřebíčkem a ovocným octem. Podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept