Chřest v košilce - cítíte tu vůni? Zkuste si uvařit chuťovku podle receptu s fotkami. Za 25 minut podáváme. Máte hlad? Jdeme na to!
- Sdílet na Facebook
-
Sdílet na Pinterest
- Uložit si recept
- Poslat e-mailem
- Tisknout
- /
- /
- Chřest v košilce
Celkový čas: | 25 minut |
---|---|
Doba přípravy: | 20 minut |
Doba vaření: | 5 minut |
Autor: | nos |
---|---|
Hodnost: | Rozkoukávám se (19%) |
ID receptu: | 31506 |
Kategorie: | Jednohubky, Kanapky, Tapas |
Ingredience
250 g | Chřest zelený |
80 g | Šunka parmská |
Nutriční hodnoty jedné porce
0% Kalorie 7 kcal
Kilojoule 29kJ
0% Sacharidy 1 g
0% Tuky 0 g
1% Sodík 20 mg
1% Bílkoviny 1 g
Uhlovodany | 943,8mg |
---|---|
Cholesterol | 0,0mg |
Draslík | 0,0mg |
Vláknina | 0,0mg |
Vitamín A | 0,0mg |
Vitamín B6 | 0,0mg |
Vitamín B12 | 0,0mg |
Vitamín C | 0,0mg |
Vitamín E | 0,0mg |
Vápník | 0,0mg |
Železo | 0,0mg |
Hodnoty jsou vztaženy na jednu porci. DDD (doporučená denní dávka) je založena na průměrných hodnotách pro dospělého člověka o váze 70kg z vyhlášky č. 225/2008 Sb.
Suroviny Chřest zelený, Šunka parmská mají zadané pouze základní hodnoty. Výpočty nutriční tabulky, nemusí souhlasit se skutečností.
Chřest v košilce postup přípravy receptu:
1 | V osolené vodě uvaříme chřest doměkka. Vodu slijeme a chřest propláchneme studenou vodou, dokud nevychladne. Po okapání položíme na ubrousky a řádně vysušíme. |
2 | Plátky šunky nakrájíme na úzké proužky a obalíme jimi stonky chřestu. Přikryjeme a necháme mírně vychladit. |