Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 25 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (19%)
ID receptu: 31509
Kategorie: Jednohubky, Kanapky, Tapas

Ingredience

2 stroužek Česnek
5 g Chilli koření mleté
30 g Cibule
20 ml Citronová šťáva
10 g Koriandr čerstvý
400 g Kuřecí prsa
1 polévková lžíce Olej olivový
1 polévková lžíce Olej olivový extra panenský
3 g Pepř cayenský
400 g Rajčata
5 g Sůl
5 ml Tabasco

Nutriční hodnoty jedné porce

9% Kalorie 176 kcal
Kilojoule 735kJ
2% Sacharidy 7 g
9% Tuky 6 g
31% Sodík 628 mg
40% Bílkoviny 23 g

Salsa s kuřecí jehlou postup přípravy receptu:

1

Připravíme salsu. V misce smícháme rajčata, drcený česnek, nakrájenou cibuli, chilli, sůl, cayenský pepř, koriandr a olivový olej. Řádně promícháme. Přikryjeme a necháme 15 minut odležet, poté přidáme citrónovou šťávu.

2

Rozpálíme gril na vysokou teplotu. Kousky kuřete rovnoměrně napícháme na jehly. V misce promícháme tabasko a olej. Směsí potřeme kousky kuřete. Za častého otáčení grilujeme 10 minut, dokud není maso propečené a měkké. Podáváme se salsou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept