Palec nahoru
1
Palec dolu
0
5
Ověřený recept
5 1 Muzika 5 1
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (15%)
ID receptu: 3154

Ingredience

60 g Cukr krupice
2 ks Hřebíček
600 g Křížaly (sušená jablka)
1 ks Skořice celá

Nutriční hodnoty jedné porce

23% Kalorie 448 kcal
Kilojoule 1 875kJ
34% Sacharidy 122 g
1% Tuky 1 g
7% Sodík 132 mg
3% Bílkoviny 2 g

Muzika postup přípravy receptu:

1

Namočíme do studené vody sušené ovoce (švestky, hrušky, jablka) a to buď všechno ovoce najednou nebo jen jeden druh.

2

Druhý den ovoce uvaříme doměkka společně s hřebíčky a kouskem celé skořice. Dle chuti osladíme.

Poznámka

Musíme počítat s časem na bobtnání ovoce. Je to tradiční vánoční pokrm v Čechách.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
1
Palec dolu
0
5
Ověřený recept