Recept

Rybí koláčky se salsou

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 45 minut
Doba přípravy: 30 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (18%)
ID receptu: 31552

Ingredience

100 g Cibulka jarní
10 g Citronová kůra
500 g Filety z tresky tmavé
10 ml Olej olivový
5 g Pepř černý mletý
500 g Pstruh
5 kávová lžička Strouhanka
5 g Sůl
1 ks Vejce slepičí
Salsa
2 ks Chilli paprička zelená
5 g Kopr čerstvý
15 g Limetková kůra
60 ml Limetková šťáva
200 g Okurka salátová
5 g Sůl
1 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

13% Kalorie 255 kcal
Kilojoule 1 068kJ
2% Sacharidy 6 g
11% Tuky 8 g
36% Sodík 729 mg
64% Bílkoviny 36 g

Rybí koláčky se salsou postup přípravy receptu:

1

Najemno nakrájíme okurku. Do misky dáme okurku, drcený česnek, nakrájenou chilli papričky, šťávu i kůru z limetek a kopr. Okořeníme a dokonale promícháme. Přikryjeme a vložíme asi na 30 minut do chladničky

2

Filety ryb nakrájíme na malé kousky. Do mísy vložíme kousky tresky, pstruha, nasekanou jarní cibulku, strouhanku, vejce a kůru z citronu. Okořeníme a vše řádně promícháme.

3

Z rybí směsi vytvoříme 12 karbanátků. Na větší pánvi rozehřejeme olej a karbanátky smažíme 5 minut po každé straně dozlatova. Podáváme se salsou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept