Pomazánka z paštiky s kapary - cítíte tu vůni? Zkuste si uvařit chuťovku podle receptu s fotkami. Za 8 minut podáváme. Máte hlad? Jdeme na to!
- Sdílet na Facebook
-
Sdílet na Pinterest
- Uložit si recept
- Poslat e-mailem
- Tisknout
- /
- /
- Pomazánka z paštiky s kapary
Celkový čas: | 8 minut |
---|---|
Doba přípravy: | 8 minut |
Doba vaření: | 0 minut |
Autor: | Haas |
---|---|
Hodnost: | Rozkoukávám se (42%) |
ID receptu: | 31561 |
Kategorie: | Pomazánky |
Ingredience
0,5 polévková lžíce | Citronová šťáva |
1 ks | Jablka |
1 polévková lžíce | Kapary |
200 g | Paštika provensálská |
2 ks | Vejce slepičí |
Nutriční hodnoty jedné porce
11% Kalorie 215 kcal
Kilojoule 900kJ
3% Sacharidy 11 g
21% Tuky 16 g
2% Sodík 41 mg
17% Bílkoviny 9 g
Uhlovodany | 9g |
---|---|
Cholesterol | 122,7mg |
Draslík | 93,4mg |
Vláknina | 2g |
Vitamín A | 0,0mg |
Vitamín B6 | 0,1mg |
Vitamín B12 | 0,0mg |
Vitamín C | 2,7mg |
Vitamín E | 0,4mg |
Vápník | 0,0mg |
Železo | 0,6mg |
Hodnoty jsou vztaženy na jednu porci. DDD (doporučená denní dávka) je založena na průměrných hodnotách pro dospělého člověka o váze 70kg z vyhlášky č. 225/2008 Sb.
Suroviny Citronová šťáva, Jablka, Vejce slepičí mají zadané všechny známé hodnoty.
Suroviny Kapary, Paštika provensálská mají zadané pouze základní hodnoty. Výpočty nutriční tabulky, nemusí souhlasit se skutečností.
Pomazánka z paštiky s kapary postup přípravy receptu:
1 | Paštiku našleháme šlehačem, přidáme nahrubo nastrouhané jablko (ihned zakápneme citronovou šťávou), které jsme oloupali a vykrojili jádřinec, nasekaná vejce uvařená natvrdo a okapané kapary. |