Jednoduchý recept

Pstruzi dělaní v páře se zeleninou

  • Vietnam
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 50 minut
Doba přípravy: 30 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 31588

Ingredience

1 kávová lžička Cukr třtinový
100 g Kapusta hlávková
2 ks Mrkev kořen
1 kávová lžička Olej chilli
2 polévková lžíce Olej olivový
1 polévková lžíce Olej sezamový
2 polévková lžíce Omáčka rybí
1 kg Pstruh
150 g Pórek
2 polévková lžíce Víno rýžové čínské
1 ks Zázvor celý
0,5 l Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

25% Kalorie 498 kcal
Kilojoule 2 083kJ
4% Sacharidy 16 g
259% Tuky 194 g
20% Sodík 395 mg
97% Bílkoviny 54 g

Pstruzi dělaní v páře se zeleninou postup přípravy receptu:

1

Ryby omyjeme zevnitř a zvenčí, po obou stranách uděláme několik zářezů. Smícháme chilli olej, lžičku oleje, rybí omáčku a rýžové víno, touto směsí maso potřeme na povrchu i uvnitř.

2

Kapustu omyjeme, listy vyložíme napařovací vložku ve woku. Naskládáme na ni ryby a posypeme cukrem. Očistíme zázvor, mrkev a pórek a nakrájíme na tenké nudličky. Krátce je osmahneme na zbytku oleje a sezamovém oleji a rozložíme na ryby.

3

Do woku vlijeme 1/2 l vody, přivedeme k varu, vložíme napařovací vložku a zakryté vaříme v páře cca 15-20 minut.

4

Po vyjmutí ihned podáváme, jako přílohu můžeme použít rýži.

Poznámka

zázvor cca 3 cm velký kousek

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept