Recept

Kapr s kečupem a křenem

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 50 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 40 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (87%)
ID receptu: 31594
Kategorie: Maso

Ingredience

0,3 ks Bujón hovězí
1 ks Cibule
1 polévková lžíce Hořčice plnotučná
800 g Kapr obecný
3 polévková lžíce Kečup
1 polévková lžíce Křen
3 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká
7 polévková lžíce Olej rostlinný
0,5 kávová lžička Sůl
1 ks Vejce slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

22% Kalorie 432 kcal
Kilojoule 1 809kJ
3% Sacharidy 12 g
32% Tuky 24 g
18% Sodík 367 mg
70% Bílkoviny 39 g

Kapr s kečupem a křenem postup přípravy receptu:

1

Porce ryby opláchneme, osušíme, osolíme, potřeme hořčicí. Poté rybu obalíme v jemně nastrouhaném křenu, který lehce k masu přitlačíme a obalíme v mouce a v rozšlehaném vejci. Rybu smažíme v hlubší pánvi na pěti lžících rozpáleného oleje. Usmaženou rybu vyjmeme, přeložíme na talíř a na jiné pánvi na zbylém oleji osmažíme jemně pokrájenou cibuli. Na ni položíme usmaženou rybu, podlijeme vodou, rozdrobíme do ní bujon a rybu dusíme za občasného obracení.

2

Když je ryba měkká, přelijeme ji kečupem a prohřejeme.

Poznámka

Jako přílohu volíme bramborovou kaši nebo bramborový salát.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept