Jednoduchý recept

Telecí plec pečená

  • Česko
Palec nahoru
1
Palec dolu
0
4
Skvělý recept
4 1 Telecí plec pečená 5 1
Celkový čas: 100 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 90 minut
Autor:
Hodnost: Šéfkuchař (31%)
ID receptu: 316
Kategorie: Maso

Ingredience

150 g Máslo čerstvé
30 g Sůl
1000 g Telecí plec
1 l Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

11% Kalorie 222 kcal
Kilojoule 929kJ
0% Sacharidy 0 g
21% Tuky 15 g
63% Sodík 1 g
35% Bílkoviny 20 g

Telecí plec pečená postup přípravy receptu:

1

Telecí plec opláchneme, mírně osolíme a stáhneme provázkem.

2

Na povrchu maso osolíme, vložíme do pekáče, přidáme 2/3 dávky másla a podlijeme vodou. Vložíme do rozehřáté trouby a pečeme doměkka. Během pečení maso přeléváme šťávou a doléváme vodou.

3

Dozlatova upečené maso vyjmeme a šťávu procedíme. Zjemníme ji zbylým máslem, přisolíme a ještě krátce převaříme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
1
Palec dolu
0
4
Skvělý recept