Chorizo,vepřové a nové brambory - cítíte tu vůni? Zkuste si uvařit chuťovku podle receptu s fotkami. Za 50 minut podáváme. Máte hlad? Jdeme na to!
- Sdílet na Facebook
-
Sdílet na Pinterest
- Uložit si recept
- Poslat e-mailem
- Tisknout
- /
- /
- Chorizo,vepřové a nové brambory
Celkový čas: | 50 minut |
---|---|
Doba přípravy: | 20 minut |
Doba vaření: | 30 minut |
Autor: | Foglarka |
---|---|
Hodnost: | Rozkoukávám se (25%) |
ID receptu: | 3162 |
Kategorie: | Maso |
Ingredience
200 g | Brambory |
1 ks | Klobása Chorizo |
1 polévková lžíce | Olej stolní |
1 ks | Paprika zelená |
1 špetka | Pepř černý mletý |
1 špetka | Sůl |
100 g | Vepřová plec |
Nutriční hodnoty jedné porce
Uhlovodany | 7g |
---|---|
Cholesterol | 18,9mg |
Draslík | 310,8mg |
Vláknina | 3g |
Vitamín A | 0,0mg |
Vitamín B6 | 0,3mg |
Vitamín B12 | 0,0mg |
Vitamín C | 20,0mg |
Vitamín E | 0,1mg |
Vápník | 0,0mg |
Železo | 1,9mg |
Hodnoty jsou vztaženy na jednu porci. DDD (doporučená denní dávka) je založena na průměrných hodnotách pro dospělého člověka o váze 70kg z vyhlášky č. 225/2008 Sb.
Suroviny Brambory, Olej stolní, Paprika zelená, Sůl, Vepřová plec mají zadané všechny známé hodnoty.
Suroviny Klobása Chorizo, Pepř černý mletý mají zadané pouze základní hodnoty. Výpočty nutriční tabulky, nemusí souhlasit se skutečností.
Chorizo,vepřové a nové brambory postup přípravy receptu:
1 | Nové brambory omyjeme, rozpůlíme a uvaříme doměkka. Klobásu Chorizo nakrájíme na kolečka, vepřové maso a zelenou papriku na kousky. |
2 | Střídavě vše napichujeme na špízy. Osolíme, opepříme a zakapeme olejem. |
3 | Grilujeme do zhnědnutí. Podáváme s pečivem nebo dipem. |
Poznámka
Klobásu Chorizo můžeme nahradit jinou pikantní klobásou.