Recept

Jehněčí s oregánem a halloumi

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 3164
Kategorie: Maso

Ingredience

250 g Jehněčí maso
3 polévková lžíce Olej olivový
2 polévková lžíce Oregano sušené
1 ks Paprikové lusky čerstvé
1 špetka Pepř černý mletý
1 špetka Sůl
100 g Sýr Halloumi

Nutriční hodnoty jedné porce

13% Kalorie 253 kcal
Kilojoule 1 059kJ
1% Sacharidy 2 g
25% Tuky 19 g
3% Sodík 58 mg
22% Bílkoviny 12 g

Jehněčí s oregánem a halloumi postup přípravy receptu:

1

Smícháme olej a oregáno, maso nakrájíme na kostky a necháme ve směsi minimálně 20 minut marinovat.

2

Osolíme, opepříme a střídavě napichujeme na špíz z halloumi na kostky a červenou paprikou.

3

Grilujeme a potíráme marinádou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept