Recept

Zapečené ústřice s máslem

  • Itálie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 25 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (19%)
ID receptu: 31655
Kategorie: Teplé předkrmy

Ingredience

4 stroužek Česnek
2 polévková lžíce Česnekové máslo
6 krajíc Chléb toastový
2 polévková lžíce Máslo bylinkové
40 g Máslo čerstvé
20 g Petržel - nať
50 g Sýr ovčí tvrdý - Pecorino
300 g Ústřice

Nutriční hodnoty jedné porce

27% Kalorie 525 kcal
Kilojoule 2 198kJ
13% Sacharidy 48 g
37% Tuky 28 g
29% Sodík 572 mg
37% Bílkoviny 21 g

Zapečené ústřice s máslem postup přípravy receptu:

1

Oloupeme česnek a jemně posekáme. Nakrájíme chléb na kostky. Na pánvičce smícháme oba druhy másla. Petržel jemně posekáme a zamícháme do másla. Rozehřejeme máslo a orestujeme v něm kostky chleba s česnekem.

2

Propláchneme ústřice na sítě. Naplníme plochou formu s polovinou chlebové směsi.

3

Rozložíme ústřice na směs a pokryjeme jejím zbytkem.

4

Posypeme povrch sýrem a pokryjeme vločkami másla. Vložíme do trouby a pečeme asi 15 minut.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept