Recept

Sýrovo-chlebový nákyp z Vaudu

  • Švýcarsko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 45 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (0%)
ID receptu: 31657

Ingredience

0,3 l Mléko polotučné
150 g Máslo čerstvé
300 g Sýr ementálského typu
0,3 l Tatra salko-zahušťené neslazené plnotučné mléko
1 ks Veka tuková
200 g Šunka dušená
4 ks Vejce slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

53% Kalorie 1,041 kcal
Kilojoule 4 357kJ
15% Sacharidy 55 g
93% Tuky 70 g
4% Sodík 81 mg
84% Bílkoviny 47 g

Sýrovo-chlebový nákyp z Vaudu postup přípravy receptu:

1

Nakrájenou veku osmažíme z obou stran na másle a vložíme do vymazané formy na pečení. Mléko a žloutky smícháme s nadrobno nakrájenou šunkou a strouhaným sýrem. Směs osolíme a vmícháme tuhý sníh z bílků.

2

Směs navrstvíme na plátky veky a v předehřáté troubě pečeme asi na 170 °C cca 30 minut.

3

Podáváme s různými zeleninovými variacemi - dle chuti.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept