Jednoduchý recept

Roastbeef s pudinkem a mátovým hráškem

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 50 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 40 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 31668

Ingredience

1 kg Hovězí maso zadní
2 polévková lžíce Olej olivový
1 špetka Pepř černý mletý
1 špetka Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

17% Kalorie 341 kcal
Kilojoule 1 428kJ
0% Sacharidy 0 g
19% Tuky 14 g
9% Sodík 186 mg
96% Bílkoviny 54 g

Roastbeef s pudinkem a mátovým hráškem postup přípravy receptu:

1

Nejdříve připravíme maso. Vrstvu tuku nařízneme do mřížky, potřeme olejem, osolíme a opepříme. Maso položíme tukem nahoru do pekáče. Troubu rozpálíme na 250 °C.

2

Pečeme na střední liště trouby cca 15 minut, poté stáhneme teplotu na 180°C a pečeme ještě 2 minut. Po vyjmutí zabalíme maso do alobalu a necháme 15 minut odpočinout.

3

Mezitím připravíme yorkshireský pudink a mátový hrášek. Maso nakrájíme na plátky a podáváme na vyhřátých talířích s pudinkem a hráškem.

Poznámka

Pudink a hrášek připravíme viz. recept Yorkshireský pudink, Mátový hrášek.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept