Jednoduchý recept

Pikantní hermelín

  • Česko
Palec nahoru
2
Palec dolu
0
5
Ověřený recept
5 2 Pikantní hermelín 5 1
Celkový čas: 20 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (57%)
ID receptu: 31672
Kategorie: Studené předkrmy

Ingredience

3 ks Bobkový list
2 stroužek Česnek
2 ks Chilli papričky nakládané
2 ks Cibule
2 ks Feferony
4 ks Jalovec
8 ks Nové koření celé
2 dl Olej olivový extra panenský
480 g Sýr Hermelín (Camember, Encián)
1 kávová lžička Pepř 4 barev

Nutriční hodnoty jedné porce

46% Kalorie 914 kcal
Kilojoule 3 826kJ
7% Sacharidy 24 g
105% Tuky 79 g
32% Sodík 649 mg
52% Bílkoviny 29 g
Pikantní hermelín

Pikantní hermelín postup přípravy receptu:

1

Kolečka sýrů rozřízneme podélně, aby vytvořily kapsy, do nichž vložíme rozdrcený pepř, plátky cibule, česneku a případně další koření podle vlastní chuti a fantazie.

2

Naplněné hermelíny umístíme do vhodné skleněné nádoby, aby ji co nejvíce zaplnily a obložíme znovu kolečky cibule, plátky česneku, různobarevným celým pepřem, novým kořením, bobkovým listem, jalovcem a pokud máme rádi ostřejší chuť, také feferonkami nebo chilli papričkami. Zalijeme olejem, nejlépe olivovým, sklenici uzavřeme a dáme do chladu na pět dní uležet. Určitě však naložené sýry nepodáváme dříve než za dva dny.

Komentáře a hodnocení

 
světluška
Pikantní hermelín
Naloženo, dáno do lednice. Jsem zvědavá, jestli rodinka odolá dostatečně dlouho blink. Vypadá to slibně.

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
2
Palec dolu
0
5
Ověřený recept