Recept

Pečené porce kapra ve slanině

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 50 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 35 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (37%)
ID receptu: 31688

Ingredience

8 ks Anglická slanina
0,5 ks Kapr obecný
1 špetka Kmín drcený
2 polévková lžíce Máslo čerstvé
2 polévková lžíce Olej rostlinný
2 špetka Sůl
3 polévková lžíce Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

68% Kalorie 1,336 kcal
Kilojoule 5 589kJ
0% Sacharidy 1 g
154% Tuky 116 g
95% Sodík 2 g
121% Bílkoviny 68 g

Pečené porce kapra ve slanině postup přípravy receptu:

1

Kapra očistíme, opláchneme, osušíme, naporcujeme, osolíme a posypeme kmínem. Každou porci překryjeme 2 plátky slaniny, kterou upevníme párátky.

2

Porce kapra vložíme do pekáče vymazaného máslem a olejem. Poté vložíme do trouby vyhřáté na 220 °C a pečeme. Když se tuk vypeče, podlijeme kapra vodou. Jakmile je slanina vypečená, je kapr upečený.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept