Jednoduchý recept

Mlíčí z kapra smažené v trojobalu

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 25 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (37%)
ID receptu: 31694

Ingredience

1 kávová lžička Hořčice plnotučná
200 g Mlíčí z kapra
2 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká
120 ml Olej rostlinný
100 g Strouhanka
2 špetka Sůl
1 ks Vejce slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

38% Kalorie 745 kcal
Kilojoule 3 117kJ
9% Sacharidy 34 g
86% Tuky 65 g
31% Sodík 614 mg
16% Bílkoviny 9 g

Mlíčí z kapra smažené v trojobalu postup přípravy receptu:

1

Mlíčí očistíme, opláchneme a asi pět minut vaříme v osolené vodě. Poté je scedíme a necháme okapat, osušíme a rozdělíme na porce. Ty potřeme hořčicí, obalíme v mouce, rozšlehaném vejci a strouhance. Smažíme v rozpáleném oleji. Hned podáváme.

Poznámka

Servírujeme na opečeném toastovém chlebu.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept