Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 45 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 35 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (30%)
ID receptu: 31698
Kategorie: Předkrmy

Ingredience

1 kg Brambory
2 stroužek Česnek
1 ks Cibule
25 g Kukuřice cukrová
4 polévková lžíce Olej rostlinný
1 ks Paprika zelená
1 špetka Pepř černý mletý
2 polévková lžíce Petržel - nať
2 ks Rajčata
1 špetka Sůl
6 ks Vejce slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

18% Kalorie 358 kcal
Kilojoule 1 498kJ
11% Sacharidy 39 g
21% Tuky 16 g
11% Sodík 211 mg
33% Bílkoviny 19 g

Tortilla španělská postup přípravy receptu:

1

Povaříme v hrnci s mírně osolenou vodou brambory, pokrájené na tenké plátky, cca 5 minut. Necháme okapat.

2

Předehřejeme v pánvi olej, přidáme pokrájenou cibuli, brambory a smažíme za neustálého míchání 5 minut, dokud nebudou brambory hnědé.

3

Vložíme papriku, česnek, cukrovou kukuřici, rajčata a vše promícháme. Přidáme vajíčka, petrželku, sůl a pepř. Smažíme 12 minut. Sejmeme pánev z plamene a dáme na 7 minut do předehřáté trouby. Zapékáme dokud směs na povrchu nezezlátne.

4

Na čtverce nakrájíme tortillu, dáme jednotlivé kusy na talíře a podáváme se salátem.

5

Můžeme podávat jak horké, tak i studené.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept