Jednoduchý recept

Podink s hovězím morkem

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 80 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 60 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (32%)
ID receptu: 31704
Kategorie: Studené předkrmy

Ingredience

100 g Cukr třtinový
150 g Morek
100 g Mouka pšeničná hladká
3 g Muškátový oříšek
100 ml Rum
2 g Skořice mletá
75 g Strouhanka
100 g Švestky

Nutriční hodnoty jedné porce

20% Kalorie 398 kcal
Kilojoule 1 665kJ
10% Sacharidy 37 g
29% Tuky 22 g
5% Sodík 90 mg
8% Bílkoviny 4 g

Podink s hovězím morkem postup přípravy receptu:

1

Do mísy nasypeme mouku, strouhanku, pokrájený hovězí morek, nadrobno nakrájené švestky, třtinový cukr, ochutíme skořící a mletým muškátem, přilijeme rum a vše spolu důkladně promícháme. Těsto napěchujeme do kovové mísy, vložíme do hrnce s trochou vody, zakryjeme a vaříme ve vodní lázni asi 1 hodinu.

2

Pudink necháme vychladnout.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept