Jednoduchý recept

Pudink chlebový

  • Francie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 70 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 60 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (31%)
ID receptu: 31720

Ingredience

300 g Chléb pšeničný (bílý)
100 g Máslo čerstvé
200 g Rozinky bílé
400 ml Smetana 16% (pochoutková)

Nutriční hodnoty jedné porce

24% Kalorie 465 kcal
Kilojoule 1 946kJ
14% Sacharidy 51 g
35% Tuky 26 g
17% Sodík 341 mg
12% Bílkoviny 7 g

Pudink chlebový postup přípravy receptu:

1

Hrozinky nasypeme do hrnku a zalijeme horkou vodou. Necháme je nabobtnat.

2

Krajíčky chleba bez kůrky namažeme máslem, vyskládáme do pekáčku, zasypeme nabobtnalými hrozinkami, zalijeme smetanou a pekáček vložíme do trouby. Pečeme velmi pozvolna asi 1 hodinu.

3

Pudink necháme vychladnout a podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept