Jednoduchý recept

Hmota na nákypy

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 17 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 2 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (31%)
ID receptu: 31732

Ingredience

35 g Cukr moučkový
100 ml Mléko polotučné
20 g Mouka pšeničná hladká
10 g Máslo čerstvé
3 ks Vaječný bílek slepičí
2 ks Vaječný žloutek slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

7% Kalorie 144 kcal
Kilojoule 603kJ
4% Sacharidy 14 g
9% Tuky 7 g
3% Sodík 57 mg
12% Bílkoviny 7 g

Hmota na nákypy postup přípravy receptu:

1

Do hrnce nalijeme mléko, přisypeme cukr, mouku a přivedeme k varu. Povaříme 2 minuty a odstavíme. Do chladnoucí hmoty přimícháme rozkvedlané žloutky, máslo a opatrně přimícháme sníh z bílků.

2

Připravenou hmotu používáme jako základ při výrobě nákypů.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept