Jednoduchý recept

Hmota na nákypy krémová

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 17 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 2 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (31%)
ID receptu: 31733

Ingredience

250 g Cukr moučkový
1000 ml Mléko polotučné
250 g Mouka pšeničná hladká
125 g Máslo čerstvé
10 ml Tresť vanilková
10 ks Vaječný bílek slepičí
8 ks Vaječný žloutek slepičí
4 ks Vejce slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

23% Kalorie 454 kcal
Kilojoule 1 900kJ
14% Sacharidy 49 g
28% Tuky 21 g
6% Sodík 111 mg
30% Bílkoviny 17 g

Hmota na nákypy krémová postup přípravy receptu:

1

Do hrnce nasypeme cukr, mouku, přidáme vejce a 3 žloutky. Dobře rozmícháme, přilijeme mléko, vanilkovou esenci a povaříme 2 minuty. Odstavíme z plotny, do chladnoucí hmoty přimícháme máslo, 5 rozkvedlaných žloutků a tužší sníh z 10 bílků.

2

Hmotu používáme k přípravě krémových nákypů.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept