Jednoduchý recept

Třešně s rybízovým želé

  • Francie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 25 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (19%)
ID receptu: 31753
Kategorie: Želé

Ingredience

40 g Cukr krupice
180 ml Likér Maraschino (Maraska)
600 g Třešně
200 ml Voda pitná
240 g Želé rybízové

Nutriční hodnoty jedné porce

12% Kalorie 230 kcal
Kilojoule 964kJ
14% Sacharidy 49 g
0% Tuky 0 g
1% Sodík 12 mg
1% Bílkoviny 1 g

Třešně s rybízovým želé postup přípravy receptu:

1

Třešně omyjeme, vypeckujeme, vložíme do pánve, posypeme cukrem, podlijeme troškou vody, pánev zakryjeme pokličkou a podusíme 6 až 8 minut. Poté k třešním přidáme rybízové želé, prohřejeme a odstavíme z plotny.

2

Třešně upravíme na dezertní talířky. Šťávu v pánvi promícháme s likérem a třešně na talířcích přelijeme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept