Jednoduchý recept

Grilovaná žebírka ze selete

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 425 minut
Doba přípravy: 375 minut
Doba vaření: 50 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (27%)
ID receptu: 31793

Ingredience

4 polévková lžíce Chilli omáčka
1 polévková lžíce Cukr krupice
1 polévková lžíce Koriandr čerstvý
3 polévková lžíce Omáčka Hoisin
1 polévková lžíce Omáčka sojová světlá
1 polévková lžíce Omáčka sójová
500 g Vepřová žebra
5 polévková lžíce Voda pitná
1 polévková lžíce Víno rýžové čínské

Nutriční hodnoty jedné porce

19% Kalorie 383 kcal
Kilojoule 1 601kJ
2% Sacharidy 7 g
40% Tuky 30 g
15% Sodík 304 mg
37% Bílkoviny 21 g

Grilovaná žebírka ze selete postup přípravy receptu:

1

Z žebírek odřežeme přebytečný tuk a nasekáme je na kusy. Dáme do pekáče.

2

Smícháme omáčku hoisin, víno, sójové omáčky, cukr. Žebírka v pekáči směsí pželijeme. Několikrát žebírka obrátíme, aby se směsí pokryla a necháme marinovat 3 hodiny.

3

Přidáme vodu a 15 minut zapékáme v předehřáté troubě. Žebírka obrátíme, snížíme teplotu a pečeme 35 minut.

4

Žebírka pokrájíme na malé kousky a dáme do servírovací mísy. Přelijeme kousky žebírek omáčkou a ozdobíme lístky koriandru.

5

Do zvláštní misky dáme chilli omáčku a podáváme s žebírky.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept