Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 20 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (75%)
ID receptu: 31800
Kategorie: Teplé předkrmy

Ingredience

4 stroužek Česnek
70 ml Olej olivový
5 g Pepř černý mletý
40 g Petržel - nať
60 g Šalotka
5 g Sůl
150 g Sýr krémový
750 g Žampiony čerstvé

Nutriční hodnoty jedné porce

18% Kalorie 350 kcal
Kilojoule 1 466kJ
4% Sacharidy 14 g
41% Tuky 31 g
31% Sodík 621 mg
17% Bílkoviny 9 g

Pražené houby postup přípravy receptu:

1

Zahřejeme olej a v něm mírně podusíme nakrájenou šalotku s česnekem. Očištěné žampiony nakrájíme na plátky a přidáme k šalotce. Asi 4 minuty restujeme.

2

Pak přidáme jemně posekanou petrželku. Ochutíme solí a pepřem. Upravíme houby na talíři a podáváme společně s miskou bylinkového sýra.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept