Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 35 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 25 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 31801
Kategorie: Teplé předkrmy

Ingredience

500 g Gnocchi bramborové
60 g Máslo čerstvé
3 g Muškátový oříšek
20 g Petržel - nať
10 g Sůl
250 g Sýr Parmezán

Nutriční hodnoty jedné porce

28% Kalorie 547 kcal
Kilojoule 2 288kJ
12% Sacharidy 44 g
39% Tuky 29 g
134% Sodík 3 g
47% Bílkoviny 27 g

Gnocchi po benátsku postup přípravy receptu:

1

Gnocchi uvaříme podle návodu. Scedíme a necháme okapat. Na pánvi rozehřejeme máslo a gnocchi v něm zlehka opečeme. Podle potřeby dosolíme a ochutíme muškátovým oříškem.

2

Přidáme opranou, dosucha otřepanou a jemně nasekanou petrželku. Posypeme parmazánem a v troubě zapečeme asi 5 minut.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept