Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 20 minut
Doba přípravy: 5 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (75%)
ID receptu: 31802
Kategorie: Teplé předkrmy

Ingredience

4 stroužek Česnek
150 g Cibule
50 g Kapary
1 polévková lžíce Olej chilli
2 polévková lžíce Olej olivový
100 g Olivy černé
5 g Pepř černý mletý
30 g Petržel - nať
4 ks Rajčata
3 polévková lžíce Strouhanka
5 g Sůl
3 polévková lžíce Sýr Parmezán
250 g Tuňák v oleji

Nutriční hodnoty jedné porce

16% Kalorie 318 kcal
Kilojoule 1 333kJ
6% Sacharidy 21 g
19% Tuky 14 g
47% Sodík 937 mg
49% Bílkoviny 27 g

Tuňáková rajčata postup přípravy receptu:

1

Rajčatům odřízneme vršek a opatrně vydlabeme dužninu. Zevnitř osolíme a opepříme. Předehřejeme troubu na 200 °C.

2

Rozpálíme olivový olej a podusíme v něm nasekanou cibuli s česnekem. Přidáme nakrájené kapary, olivy a jemně nasekanou petrželku.

3

Přibližně po 3 minutách přidáme tuňáka a strouhanku.

4

Osolíme a opepříme. Směsí naplníme rajčata a posypeme parmazánem.

5

Všechno pokapeme olejem a vložíme do trouby na prostřední rošt. Pečeme přibližně 15 minut.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept