Recept

Salát s chorizem a fazolemi

  • Itálie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 20 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 5 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (75%)
ID receptu: 31807
Kategorie: Studené saláty

Ingredience

300 g Celer řapíkatý
150 g Cibulka jarní
2 polévková lžíce Citronová šťáva
300 g Fazole
100 ml Olej olivový
5 g Pepř černý mletý
60 g Petržel - nať
150 g Salám Chorizo
5 g Sůl
10 g Tymián čerstvý
8 ks Vejce křepelčí

Nutriční hodnoty jedné porce

38% Kalorie 744 kcal
Kilojoule 3 113kJ
15% Sacharidy 55 g
58% Tuky 43 g
53% Sodík 1 g
54% Bílkoviny 30 g

Salát s chorizem a fazolemi postup přípravy receptu:

1

Uvaříme křepelčí vejce. Opereme, osušíme a jemně posekáme bylinky. Očistíme, opereme a na kroužky nakrájíme jarní cibuli. Cibuli a bylinky promícháme s olivovým olejem a citronovou šťávou. Ochutíme solí a pepřem.

2

Nakrájíme salám na proužky. Necháme fazole okapat v sítě.

3

Řapíkatý celer opereme a nakrájíme na kousky. Křepelčí vejce rozkrájíme na čtvrtky. Rozložíme salám, fazole a celer na talíře a pokapeme dresinkem. Ozdobíme vejci a podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept