Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 15 minut
Doba přípravy: 5 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (19%)
ID receptu: 31808
Kategorie: Teplé předkrmy

Ingredience

500 g Artyčoky sterilované
4 polévková lžíce Mléko polotučné
3 polévková lžíce Olej olivový
10 g Oregano čerstvé
5 g Pepř černý mletý
5 g Sůl
6 ks Vejce slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

12% Kalorie 242 kcal
Kilojoule 1 011kJ
5% Sacharidy 17 g
19% Tuky 14 g
34% Sodík 682 mg
27% Bílkoviny 15 g

Sedlina s artyčoky postup přípravy receptu:

1

Rozehřejeme olej na pánvi a v něm okapané artyčoky lehce podusíme. Našleháme vejce s mlékem, solí, pepřem a oreganem a směsí přelijeme artyčoky.

2

Vajíčka necháme tuhnout po dobu několika minut na malém ohni. Upravíme na talíře a podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept