Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 31811
Kategorie: Teplé předkrmy

Ingredience

2 ks Bobkový list
4 stroužek Česnek
60 ml Citronová šťáva
5 g Nové koření celé
1 polévková lžíce Ocet jablečný
50 g Petržel - nať
250 ml Víno červené
250 ml Vývar zeleninový
1 kg Žampiony čerstvé

Nutriční hodnoty jedné porce

9% Kalorie 168 kcal
Kilojoule 703kJ
6% Sacharidy 20 g
3% Tuky 3 g
16% Sodík 313 mg
18% Bílkoviny 10 g

Houby ve víně postup přípravy receptu:

1

Červené víno a vývar dáme vařit do hrnce, přidáme oloupaný česnek, nové koření, bobkové listy, citronovou šťávu a jablečný ocet

2

a necháme přibližně 10 minut táhnout při mírné teplotě. Houby pokrájíme na kousky.

3

Jemně posekáme petrželku. Nakonec vývar přecedíme přes síto. Houby s petrželkou necháme ve vývaru dusit asi 15 minut.

4

Upravíme na talíře a podáváme s bagetou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept