Recept

Rajčatová polévka s cizrnou

  • Itálie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 25 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 31822
Kategorie: Krémové polévky

Ingredience

30 g Ančovičky konzervované
6 stroužek Česnek
500 g Cizrna
1 l Hovězí vývar základní
4 polévková lžíce Olej olivový
5 g Pepř černý mletý
300 g Rajčata loupaná (konzervovaná)
80 g Šalotka
2 polévková lžíce Šalvěj čerstvá
5 g Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

16% Kalorie 310 kcal
Kilojoule 1 295kJ
10% Sacharidy 36 g
16% Tuky 12 g
77% Sodík 2 g
31% Bílkoviny 18 g

Rajčatová polévka s cizrnou postup přípravy receptu:

1

Rozehřejeme olej a lehce podusíme drcený česnek a na kostičky nakrájenou šalotkou.

2

Po 5 minutách přidáme nakrájené ančovičky a rajčata. Směs přelijeme hovězím vývarem a přidáme šalvěj. Cizrnu necháme okapat. Přidáme k polévce a ochutíme solí a pepřem. Nalijeme na talíře a podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept